КП "Спецжитлофонд"Київська міська державна адміністрація

Київська міська державна адміністрація

Департамент будівництва та житлового забезпечення КП «Спецжитлофонд»

Відділ продажу:
(044) 392 11 22
04071, м. Київ, вул. Оболонська, 34

До уваги мешканців будинку № 23-А на вулиці Мілютенка у Деснянському районі міста Києва

Адміністрація комунального підприємства з утримання та експлуатації житлового фонду спеціального призначення «Спецжитлофонд» повідомляє мешканців будинку № 23-А на вулиці Мілютенка у Деснянському районі міста Києва про встановлення 10.05.2023 року (включно) кінцевого терміну розгляду комунальним підприємством звернень мешканців  задля укладення попередніх договорів міни на виконання Рішення Київської міської ради 06.10.2016 № 168/1172 «Про надання комунальному підприємству з утримання та експлуатації житлового фонду спеціального призначення «Спецжитлофонд» земельних ділянок для будівництва, обслуговування та експлуатації  житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями на перетині вул. Мілютенка та  вул. Шолом-Алейхема у Деснянському районі м. Києва» (з змінами та доповненнями).

Пропонуємо у термін до 10.05.2023 року (включно) звернутись до комунального підприємства за адресою: м. Київ, вул. Оболонська, 34, каб. 206 для укладення нотаріально посвідченого попереднього договору міни. З собою необхідно мати належним чином засвідчені копії документів, що підтверджують Ваше право власності на житлове приміщення в будинку № 23-А на вулиці Мілютенка.

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ, що у разі порушення переселенцями вказаного терміну та не укладення попередніх договорів міни, комунальне підприємство залишає за собою право на власний розсуд визначати житлові приміщення в об’єкті будівництва для відселення мешканців, згідно умов та параметрів, передбачених Рішенням   № 168/1172.